Burundi Ngozi

  • maliny, hnědý cukr, rozinky
  • tropické ovoce
  • jemné sladké tělo
  • Burundi je země s velkou tradicí pěstování kávy, navíc má díky vysoké nadmořské výšce, tisícům kopců porkytých sopečnou půdou a hojným dešťům veškeré předpoklady pro získání kvalitního produktu.

    V zemi nejsou žádné rozsáhlé pantáže, káva pochází z malých rodinných farem a je zpracovávána vždy v nejbližších vodních nádržích určených pro zpracování kávy promytou metodou.

    Oblast Ngozi, ze které tato káva pochází je na severu země, poblíž hranic s Rwandou. Káva je zpracovávána v mycí stanici Ngozi, v níž se zpracovává káva od drobných farmářů, kteří mají plantáže na okolních svazích.

    Region: Buyenz, Ngozi

    Mycí stanice: Sogestal Ngozi Gisagara

    Farma: více malých farmářů 

    Nadmořská výška: 1.500 - 2.000 m.n.m.

    Odrůda: Red Bourbon

    Zpracování: Promytá, africké postele



    Skladem

    120 g

    90

    240 g

     180

    © 2016 Václav Kubeš
    Vytvořeno službou Webnode
    Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky